ANNONS:

I provrummet hos Gina Tricot

Innan ljusstöpningen igår hann jag med några ärenden på Valen i Trelleborg. BR ska ju stänga ner massor av olönsamma leksaksbutiker och jag misstänker tyvärr att Trelleborg inte ligger så bra till. Igår var jag i alla fall där och handlade en mix av julklappar och presenter.

Sedan gick jag vidare till Gina Tricot. Kändes som hundra år sedan jag testade kläder i provrum. 😉 Föll direkt pladask för den röda fuskpälsen och ett par leggings/byxor med vidd nertill (första bilden). Topparna satt däremot inte så bra på mig, så de fick hänga kvar i butiken.

Kan varmt rekommendera fuskpälsen finns finns HÄR och byxorna som finns HÄR. Fuskpälsen finns även i ljuvligt blått.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.