ANNONS:

Denna dag

God förmiddag! Jag överlevde tentan, men frågan är om den överlevde mig. Hehe! 😉 Vi skulle jämföra artiklar så jag vet inte om jag gjorde rätt analys, men kunskapsmässigt blev det som två dagars intensivt pluggande inför en tenta. Jag är mer van vid naturvetenskapliga tentor där det finns exakt rätt eller fel svar. Hoppas det gick vägen!

Idag blir det en välbehövlig mellandag med träning, inpackning av julklappar, dansuppvisning med ett barn och avslutningsvis födelsedagsfest så här en tisdag. Temat blir danskt och jag har nog till viss del inspirerats av Bron som jag nyligen börjat se. Den är ju himla bra faktiskt!

Tänker blogga här men tar en vilodag för Hittabox och Hittakalender. Imorgon kör jag igång som vanligt igen och sätter tänderna i marknadsplanen så den kan bli klar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.