ANNONS:

Adventsfika och julmarknad

Igår tände vi ett ljus i Slingan. Tyvärr var julduken ostruken/omanglad så det blev utan duk. Mamma tog med pappas goda lussekatter och pepparkakor var inköpta.

 

Julmarknaden pågick i regn så det var många med paraply. Vi blev dyngblöta! Tunnbrödsbageriets ugn hade pajat så de fanns inte med i år, inte heller kunde vi hitta bröd från Vismarlövs eller sill och lax som brukar finnas. Dessutom var inte den tidigare gågatan avstängd som den brukar under julmarknaden, utan bilar kunde köra. Jag vet att det inte går att göra något åt vädret, men det var ju inte bara det som var dåligt. Ett stort eloge dock till de som faktiskt stod kvar vid sina stånd och försökte sprida julstämning.

Svedala julmarknad skulle behöva en eventfixare. Det är fler som flyttar in på orten men julmarknaden krymper. Dessutom går det inte att hitta information om vilka som var på marknaden så att de kan kontaktas efteråt. Nästa år blir det en annan julmarknad.

Och därmed är min klagosång över. 😉 Nu ska jag bli positiv och fortsätta med tentan. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.