ANNONS:

Julstämning och lätt tentaångest

Har du kommit i julstämning? Jag känner att jag måste öka på julstämningen mycket snart. Igår kväll fick jag upp lite mer julpynt som kyrkan morfar har gjort och denna adventsstake. Får slå till på glögg och pepparkakor ikväll och en tripp till julmarknaden imorgon.

Annars är det mest marknadsplan och hemtenta jag har i huvudet. Ska blir skönt att, förhoppningsvis, kunna bocka av tentan kl. 20 på måndag. Jag känner mig inte alls kaxig inför tentan. Imorgon förmiddag får veta vilka sju uppgifter jag ska lösa. Kursen är mastig och tänk om jag missat något viktigt eller fått något annat helt om bakfoten? Men det är väl så man ska känna inför en tenta. 😉 Det är bara det att jag glömt bort det här med tentaångest.

Jag har hittat fina festklänningar jag strax ska tipsa om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.