ANNONS:

Idag startar min galna vecka

fredagsfint

Svenskt Tenn har så mycket fint! Den här bilden med olika vaser och krukor fanns med i gårdagens mailutskick. Då insåg jag att mitt Svenskt Tenn-begär nog aldrig kommer att försvinna. Det finns så mycket fint där. 🙂 Tråkigt nog rear aldrig Svenskt Tenn, inte online åtminstone.

Fast om du är på jakt efter julpynt på rea i andra butiker så startar Jotex kampanj idag: 20% rabatt på all jul. Aktivera rabatten här!

Idag har jag ett ärende under förmiddagen och sedan kör min intensiva vecka igång. I helgen och på måndag är det hemtenta (ska dock ta två timmar ledigt på söndag för julmarknad), på tisdag är det dansuppvisning och födelsedagskalas, onsdag-fredag blir det en hel del arbete med marknadsplanen, i slutet av veckan blir det ljusstöpning (ska bli så kul!) och under helgen julfest med mera. Måndagen den 10:e är det sista handledningen av marknadsplanen och därefter tänker jag att det blir lite mer julfrid. 😉

Det kan hända att bloggen blir lite lidande under veckan, men det tar jag igen.

Ha en riktigt fin fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.