Julklappar under 100 kr

Detta inlägg är i samarbete med CoolStuff.

julklappar under 100 kr

Har du återhämtat dig efter den vilda Black Friday-veckan? 😉 Jag hade verkligen fullt upp med att tipsa om olika erbjudanden så jag hann faktiskt inte klicka hem alla julklappar som jag hade tänkt mig, men en del blev det förstås. Jag hade dock ingen tanke på julklappar till julklappsspelet, så i detta inlägg tänker jag tipsa om julklappar under 100 kr. Utmärkt till julklappsspelet eller när du vill ge något trevligt men hålla nere priset. CoolStuff har delat in julklappstipsen på ett smart sätt och en av kategorierna är just julklapp under 100 kr.

När det gäller julklappar till julklappsspelet är min erfarenhet att det är två kategorier som oftast går hem i julstugorna. Dels är det vardagliga och praktiska saker som alla behöver men kanske inte köper och dels är det något som känns extra skojigt. Men trots detta brukar det vara svårt att förutse vilka julklappar som kommer att bli mest populära under spelets gång, vilket också är det roliga med spelet. Mitt tips är därför att mixa olika typer av produkter om du ska ta med flera julklappar. Och glöm inte att välja minst ett par julklappar som även barnen blir lockade av – det är trevligt om hela familjen kan vara med och spela.

5 tips på julklappar under 100 kr som finns hos CoolStuff:

Fågelmatare till fönster
Kan ju vara riktigt trevligt att avnjuta frukost tillsammans med dina fågelvänner. Med risk för att de känner sig uttittade. 😉

Towel Twister
Alla med lite längre hår kan bli lockad av denna handduk i mikrofiber som snabbtorkar ditt hår. Bra till barnens hår också.

Reflextofs
En fin reflex att sätta på väskan till exempel. Viktigt och snyggt på samma gång.

Isstjärna
Med denna kan du skapa snygga ljuslyktor av is. Perfekt att vinna i julklappsspelet för användning i mellandagarna och på nyår.

Städtofflor
Handen på hjärtat, visst har du också velat leka Pippi Långstrump som städar genom att åka runt på köksgolvet? 😉 Perfekt både för barn och vuxna.

Tips! Om du vill kan du välja till paketinslagning hos CoolStuff. Och det finns förstås andra julklappar också över 100 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.