Jag testar Isabel Marant boots i modellen Dacken

isabel marant dacken

Jag har sedan tidigare beige boots från Isabel Marant i modellen Dicken. Det är en av mina mest använda skor i alla kategorier. Jättesköna och hållbara. Därför slog jag till på dessa svarta i modellen Dacken eftersom Wakakuu hade (har!) ett sådant fint Black Friday-erbjudande. Gick upp till stl 39 eftersom mina beige i stl 39 sitter perfekt.

Dessa svarta är dock något spetsigare i tån, vilket ställer till det.

 

Till min ytliga sorg gör det att de blir för trånga, och hade jag gått upp till stl 40 hade de med all säkerhet blivit för stora. Så synd! ;(

Det får bli en retur direkt! Om du är intresserade av dem kan du klicka hem dem just nu med 25% rabatt. De finns i svarta och beige.

Har två klädesplagg kvar att recensera. 🙂

Här finns bootsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.