Min fredag i en box

God morgon!

Igår fick jag hem presskitet från prenumerationsboxarna Japan Candy Box och Kawaii Box. Ska bli riktigt spännande att testa dem och jag är glad för att Hittabox börjar sätta avtryck även utomlands. 🙂

Idag är det höjdpunkten av Black Week – Black Friday – och kampanjerna rasslar in i mailkorgen. Det finns erbjudanden typ överallt, så idag kommer mitt fokus främst att ligga på att välja de som jag personligen tycker är bäst och berätta var jag har valt att shoppa. Om du ska shoppa julklappar är det denna helgen som gäller. Bra rabatter och julklapparna hinner komma fram i tid.

Imorgon har jag bokat klipptid till mig och dottern. Vi ska ha tjejmys med lunch efteråt. Funderar på om jag ska klippa av rejält på längden för det känns långt på ett tråkigt sätt.

Ha en fin fredag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.