ANNONS:

Skulle du vilja ha ett eget klädmärke?

Detta inlägg är i samarbete med Netshirt.se.

Jag har alltid drömt om att ta fram ett eget märke inom områden som mode, hudvård eller helt andra typer av produkter. Tänk att få bestämma designen helt själv och få produkten precis efter sina egna idéer! Det är något i det momentet som jag tycker det är väldigt, väldigt lockande. 🙂

Men att designa egna kläder från idéstadiet till färdig produkt kräver både tid och i viss mån pengar. Produkten ska designas, man ska hitta rätt fabrik, det kommer att behövas flera prototyper, inköpspriset ska vara rimligt i förhållande till försäljningspriset, man blir tvungen att hålla ett eget lager och så vidare. Det blir betydligt smidigare och går snabbare att designa egna kläder hos Netshirt!

Netshirt har flera olika klädesplagg att välja mellan och ofta i många olika färger. Några exempel på plagg som finns är bikini, underkläder, t-shirt, barnkläder, klänningar och pikétröjor. Genom att välja egna, unika texter och tryck kan du få fram din egen personliga touch på plagget så det blir ditt eget. Varför inte designa ett plagg och ge bort i julklapp? Det finns plagg för hela familjen och släkten. Endast din fantasi sätter gränsen för hur dina designade plagg kommer att se ut.

På pikétröjan till sambon skulle du kunna sätta ett profilfoto på dig själv som logga, till barnen kan du skriva texter som “sötaste monstret” eller “alltid hungrig” (innan de kommer upp till en viss ålder och förstår vad det står ;), till morföräldrarna t-shirt med foto på barnbarnen och collagejackor till hela familjen med tryck som “Team Andersson”. Eller så kan du designa plagg som ligger i prispotten, till exempel en tröja med texten “Besserwisser”på ryggen. Perfekt pris till vinnaren i frågespelet. Eller kanske med texten “Kanastageni” till den som alltid brukar vinna i det kortspelet.

I och med att det är Black Week och Black Friday imorgon får du 20% rabatt på ALLT med koden BLACKFRIDAY. Erbjudandet gäller till och med på lördag den 24 november.

Lycka till med designen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.