ANNONS:

Enkät till dig som får hem tidningen Hallå!

Så gott med kaffe på morgonen! Sitter här och planerar dagen och veckan. Idag blir det massor av bloggande här, på Hittabox och Hittakalender. Och så ska jag läsa igenom de två sista artiklarna i marknadsföringskursen. Sista delen handlar om digital marknadsföring vilket ligger mig varmt om hjärtat. Ska bli spännande att få en vetenskaplig grund i detta ämne.

Imorgon ska jag börja plugga in till tentan samtidigt som jag hoppas att många svarar på läsar- och annonsörundersökningen. Så om du bor på en av de tio orter i Skåne där tidningen Hallå! ges ut uppskattar jag enormt om du vill fylla i läsarenkäten. Spelar ingen roll om du aktivt läser tidningen eller ej, och flera i samma hushåll får gärna fylla i enkäten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.