God morgon – fler som behöver D-vitamin?

Jag funderar på att börja ta kosttillskott av D-vitamin, då jag upplever att jag inte blir riktigt frisk sedan förkylningen startade för två månader sedan. Hm, kan det vara så länge? Jag är ganska ljus i huden, skyr solen (i alla fall sommartid och kanske blev det ännu mer så under årets extremheta sommar) och äter inte direkt vitaminberikade mejeriprodukter.

D-vitamin i brusform verkar smidigt. Jag skriver uppå det på veckans inköpslista! Och lax! 🙂

På dagens lista står ett superlätt benpass, två artiklar ska läsas inför marknadsföringskursen på måndag (om du bor i Skåne och får hem tidningen Hallå! skulle jag bli ytterst tacksam om du ville fylla i läsarenkäten HÄR – tar endast några minuter) och så blir det förberedelser inför Black Week i nästa vecka. Men det verkar som om en del butiker redan tjuvstartar så smått idag. Jag uppdaterar löpande här i bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.