ANNONS:

Så vårdar jag min hud under vintern

Detta inlägg är sponsrat och i reklamsamarbete med IMEDEEN men alla åsikter är mina egna.

Jag har älskat hudvård sedan tonåren – det var då jag upptäckte finessen med en bra hudvårdsrutin. Jag var flitig med ansiktsvatten, ansiktsmasker och bra krämer. Och senare, under studietiden på universitet, höjde jag nivån på hudvården ytterligare och lade en stor del av studentbudgeten på just hudvård. Jag kände då ingen annan som var lika intresserad av hudvård och rutiner. Idag ser det helt annorlunda ut, vilket jag tycker är bra. Fler har blivit medvetna om att det går att vårda sin hud både utifrån och inifrån, och är mer noga med solskydd.

I vinter ska jag fortsätta med mina hudvårdsrutiner och dessutom satsa på bra grejer inifrån. Jag har nyligen påbörjat min vinterkur med Imedeen Time Perfection. Time Perfection är hudvård inifrån för just oss i åldern 40+ med fokus på att förbättra hudens utseende, reducera fina linjer och rynkor. Det finns anpassade kosttillskott från Imedeen för olika åldrar; Derma One för 25 +, Time Perfection för 40+ och Prime Renewal för 50+. Det händer nämligen olika saker med huden vid olika åldrar, vilket gör att det finns olika varianter att välja mellan.

 

Imedeen Time Perfection, som jag testar, innehåller:

  • Marine Complex: fiskextrakt med proteiner och polysackarider.
  • LycoPhence GS Forte: tomatextrakt och vindruvskärneextrakt, vitamin C och zink.

Vitamin C skyddar cellerna mot oxidativ stress och bidrar till normal kollagenproduktion och zink bidrar till att bibehålla en normal hud.

Varje dag tar jag två tabletter och jag kommer att fortsätta i minst tre månader. Tre månader är dessutom en bra tid för att utvärdera den här Imedeen-behandlingen. Det som jag uppskattar särskilt med Imedeen är att tabletterna är nätta och lätta att svälja. Jag klarar till exempel inte av gigantiska kapslar men dessa slinker lätt ner.

Så här tänker jag ta hand om min hud i vinter:

  1. Imedeen Time Perfection, 2 tabletter per dag
  2. Peeling och skrubb
  3. Olja & massage
  4. Dricka tillräckligt mycket vatten
  5. Äta mer grönsaker och frukt
  6. Satsa på sömn
  7. Stressa mindre

Det bästa med detta program, som jag satt ihop, är att det gillas av hela kroppen. Kanske också något för dig att använda dig av? 😉

Detta inlägg är sponsrat och i reklamsamarbete med IMEDEEN men alla åsikter är mina egna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.