Höst, Fars dag och kalops

God morgon! Hösten är tydlig nu. Massor av höstlöv som släppt sitt tag och ligger och prasslar. Jag använder mina Minnetonkas, den svarta ullkappan från Lauren Ralph Lauren och en Missoni-halsduk frekvent. Ska bli spännande att se hur kall vintern kommer att bli. Kommer den att bli mild eller riktigt sträng i och med den varma sommaren?

När jag kollar på Vackert Väder ska det bli tolv grader just idag, men redan nästa vecka blir det ner mot tre grader. Det är väldigt kallt för en skåning. 😉

 

Igår firade vi förstås Fars dag. Pappa hade gjort en gudomlig kalops som serverades med kokt potatis, extra morötter och inlagda rödbetor. Mer långkok till folket, tänker jag.

Jag och sambon hann också spatsera runt och kolla in vilka hus som skulle kunna vara intressanta för oss. Jag gillar ju helt klart den äldre delen av byn bäst. Blir det för mycket nybyggarkänsla utan uppvuxen trädgård med större vägar och järnvägsspår in på knuten blir det för mycket Malmö-känsla för mig.

Ska bli spännande att se om det blir några nya hus till salu idag. Nu har vi i alla fall fixat lånelöfte och kan snabbt buda. Är beredd på att lägga dolt bud typ innan visning – det verkar ju vara så man gör. 😉

Ikväll är det träff på marknadsföringskursen. Ska hinna läsa klart en artikel innan dess och sammanställa nomineringar till Årets box så den blivande juryn har något att arbeta med.

P.S. Nu kom mitt paket från Svenskt Tenn. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.