ANNONS:

Jag testar fuskpälsen från Vila

Jag har suktat efter den här fuskpälsen från Vila ett bra tag, och den har funnits med i olika kollage här i bloggen. Jag suktade så länge att den hann sälja slut hos Ellos, men så hittade jag den HÄR hos Bubbleroom.

Färgen på bilden ovan ljuger nog en smula, för den är ganska varmt beige i färgen. Den känns skön och är som en kappa på mig som är typ 165 cm. Jag är 164 cm men passet säger 165 cm. 😉

Priset ligger på strax över 1000 kr.

 

Den stängs med tryckknappar och längden slutar strax ovanför knäna. Känns skön och mysig men jag får ingen wow-känsla.

 

fuskpäls vila

Det är dessutom två saker som får mig att bli tveksam till om den ska behållas; det ser inte så väldans snyggt ut där tryckknapparna sitter och det saknas huva.

Vad tycker du?

7 Comments

 1. Anki
  27 October 2018 / 18:00

  Lite tråkig, tycker jag.

 2. lotta
  27 October 2018 / 22:56

  Hej! Hur är den i storlek?

  • 27 October 2018 / 23:03

   Jag upplever den som helt normal! Har M på mig.

 3. Cathrine Bramfors
  28 October 2018 / 20:53

  Har denna kapoa själv och tycker den är Wow! Fin färg och känns lyxig. En fördel att knapparna inte sitter i pälsen utan på band. Mycket lättare att knäppa. Luva känns överflödig på denna typ av jacka/kappa. Är det ruskväder så tar jag en annan jacka med huva. Jättefint och trendigt med basker el mössa. Rekommenderas!

 4. Cathrine
  28 October 2018 / 20:55

  Glömde skriva att den ska knäppas ända upp. Det är kragen som gör det☺. Testa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.