ANNONS:

Köp en unik Fars dags-present till din pappa!

Detta inlägg är i samarbete med Getpersonal.

Snart är det Fars dag, närmare bestämt söndagen den 11 november. Enligt Wikipedia är Fars dag är en tradition från USA i början av 1900-talet. Det var en dotter som hade uppfostrats av sin far efter att mamman dog i barnsäng. Totalt hade pappan fem barn som han tog hand om, och dottern ville på något sätt hylla honom. Idén spred sig och så sent som 1966 instiftades Fars dag i USA. I Sverige har vi firat Fars dag sedan 1931, men då firades denna högtidsdag i juni. Senare flyttades den till andra söndagen i november för att inte ligga för nära Mors dag.

Idag är det vanligt att fira sin pappa med blommor och presenter. Det är märkligt många som köper strumpor (räcker upp en hand här! ;)) och liknande ganska opersonliga saker, men om du vill ge något mer personligt finns webbutiken Getpersonal. Där kan du välja bland olika, passande varor och göra dem personliga genom att gravera in till exempel namn och fraser som “Världens Bästa Pappa”. Då blir det genast mer personligt. Särskilt om du låter gravera in något unikt citat eller så.

Du väljer lämplig produkt, den som passar just din pappa bäst, och skriver vilken text du vill ska graveras in. Då kan du direkt se hur det kommer att se ut. Dessutom kan du ändra textstorlek och teckenstil tills du får det som du vill.

Jag har valt ut tre favoritprodukter från Getpersonal:

Först ut är denna kulspetspenna som är svart med guldiga detaljer. En klassiskt, snygg penna helt enkelt. Vem vill inte ha en penna med sitt namn eller med texten “Världens Bästa Pappa”? På denna kan du välja att gravera in en text med 20 tecken.

Har du en pappa som gillar flärd och champagne? Då blir en champagnesabel en perfekt present. Sabeln levereras i en fin trälåda. Köp gärna till en flaska champagne så din pappa kan få testa sin nya present på direkten. På den här sabeln får du plats med totalt 104 tecken fördelade på två rader.

 

Om du har en pappa som inte gillar champagne, kanske en nyckelring med personlig gravering kan bli en mer uppskattad present? Här är en nyckelring av rostfritt stål. Du får plats med totalt 48 tecken på tre rader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.