ANNONS:

Senaste veckornas outfits

God morgon! Är det fler som sovit för lite i natt? Jag måste definitivt lägga in en lunchnap idag, för ikväll är det marknadsföringskurs. Då gäller det att vara pigg och skärpt.

Tre outfits har jag lyckats fånga på bild de senaste två veckorna, och de visar ganska väl vilken typ av kläder jag har haft på mig. Denna vecka ska det bli runt tio grader så nu gäller det att passa på att klä sig höstigt innan vintern smäller till. Tror jag tar mina vita boots idag. 🙂

Insåg igår att det är dags att julpynta om typ en månad. Och börja fundera på julbak och annat skoj. Ser också fram emot att spana in Svenskt Tenns julkollektion. Men först ska det bli Halloween och jag ska fundera ut någon bra meny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.