ANNONS:

Veckans vegetariska favoritlunch: pasta med plommontomater

Den här veckan har jag avnjutit en vegetarisk lunch under två dagar. Flera av ingredienserna ingick i senaste utskicket från Smakbox. Jag kokte pastan och gjorde samtidigt en tomatsås av plommontomater på burk, vitlök, honung, lite vitvinsvinäger, salt och peppar. Pastan toppades med riven parmesan, basilika och pinjenötter. Receptet är väldigt likt det som fanns med i Smakbox.

Ska jag äta vegetariskt föredrar jag att äta råvarorna, inte konstlade, köttliknande saker. Sojakorv skulle jag till exempel aldrig få för mig att äta. Genom att mixa vegetariskt med kött i alla dess former, totalt sett under en vecka, anser jag att jag minimerar risken att få brist på något ämne eller för mycket av sådant som inte är bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.