ANNONS:

Lendify – spännande startup som erbjuder lån från privatpersoner

Detta inlägg är i samarbete med Lendify

lendify

Det känns extra kul att skriva om Lendify eftersom det är en start-up som utmanar bankerna. Istället för att bankkunder sparar med extremt dålig ränta och mer eller mindre ofrivilligt lånar ut sina pengar till andra bankkunder, har Lendifys privatkunder själva valt att låna ut sina pengar och får god och stabil avkastning. Jag älskar sådana här nya alternativ som utmanar tunga och orörliga branscher, i det här fallet bankerna.

Andra fördelar med Lendify, för dig som vill låna pengar, är att du som lånekund blir belönad med lägre ränta om du till exempel betalar i tid. Det finns ett särskilt utformad belöningsprogram kallat för Lendify Rewards.

Lendify har också medverkat i den populära podden Framgångspodden med Alexander Pärleros. I senaste avsnittet, eller om det var i förra, kan du få höra mer om Lendify. En av grundarna delar med sig av sina tips hur du lyckas som entreprenör.

Och så tycker jag det känns extra spännande att Sveriges tidigare finansminister Anders Borg faktiskt har investerat i Lendify. Det är ett tungt namn att ha bakom sig, och vittnar om att tjänsten är något utöver det vanliga. I en artikel från DI säger han: “Jag har tittat på flera hundra fintechbolag de senaste åren och det här är ett av de mest spännande.”. Anders Borg blev år 2011 utvald av Financial Times som EU:s främste finansminister.

Visste du att kunder i genomsnitt sparar minst 1950 kr varje månad genom att flytta sina lån till Lendify?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.