ANNONS:

Barnen livrädda på Vellingeblomman

vellingeblomman

Igår hämtades barnen lite tidigare på skolan eftersom vi skulle på Vellingeblommans halloweenutställning. Vi började med kakbuffén där våfflor ingår. Mamma gjorde våfflor till oss och jag fixade kaffe och varm choklad. Ett kul och bra koncept.

Därefter var det dags för den klassiska halloweenutställningen och mina 7-åringar blev rejält uppskrämda. Jag kan väl erkänna att jag själv skrek till ett par gånger när det hände något oväntat. 😉 Denna utställning är så mycket bättre än spöktåget som fanns på nöjesparker när jag växte upp. Sätt in skenor med rullande vagnar så blir det bästa spöktåget, eller halloweentåget.

Efteråt befarade jag att barnen hade fått bestående men av denna halloweenutställning, men efteråt köpte de glatt halloweendräkter och annat halloweenpimp. Vellingeblomman är duktiga på butikskommunikation, måste jag säga. 🙂

Bilen blev överfylld med pumpor, halloweendräkter och bordspynt. Det enda som stack ut var nog badrumsmattan i ljust turkos som nu ligger i vårt badrum och förgyller det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.