ANNONS:

Hur gick det med kjolen från IRO?

God morgon! Blir tandläkarbesök med ett barn idag och på lunchen tänker jag köra lätt styrketräning. Gäller att passa på mellan förkylningarna. 😉 Känns som om marknadsplanen sakta men säkert börjar ta form och det är riktigt kul att jobba med den. Kan varken avslöja företaget eller vad marknadsplanen leder till i det särskilda fallet, men kan ju nämna att det är spännande att se hur tidningsbranschen utvecklas och digitaliseras.

När Wakakuu hade sin rea förra helgen, beställde jag den här kjolen från IRO. Jag har sneglat på den ett bra tag, men tyckt att den varit för dyr utan rabatt. Med hjälp av kundtjänsten hos Wakakuu (älskar deras smidiga chat!) valde jag till slut stl M eftersom jag inte vill ha den för tajt i midjan. Kjolen sitter nämligen riktigt tight så det är ingen risk att den kasar ner.

Jag testade den som hastigast med byxor under, och den verkar bra. Ska testa den med strumpbyxor och berätta mer om den sen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.