ANNONS:

Hösten kräfva fuskpäls och husvisning

Löven börjar få färg, men det är ju faktiskt höst nu! 🙂 Det har dock inte blivit några skogspromenader än. Invigde min skjorta från Barbour igår, den med små pippifåglar. Det blev också skönaste kostymbyxorna från Dagmar och min gamla fuskpäls från Zara. Får passa på att använda den nu, för när det blir kallare fungerar den inte. Den går dumt nog inte att knäppa.

Igår bokade jag in en husvisning inför helgen. Ska bli riktigt spännande! Egentligen är det ett år för tidigt, men kan inte låta bli att kika då huset inte kräver någon renovering alls och föräldrasovrummet har ett eget badrum, bastu och walk-in-closet. Rejält med sovrum – blir över ett rum som kan bli typ kontorsrum – och totalt tre badrum. Dessutom pool, uppväxt trädgård och närmare till skolan inkl. skolbuss för tvillingarna. Visst låter det fantastiskt?

Nackdelar kan eventuellt vara priset (om det blir budgivning), att huset ligger i ett villaområde och inte fritt på vischan, att kvällssolen kommer på felställe och att sovrummen kanske blir för små för barnen. Huset är endast tio är gammalt så det kanske känns för nytt och utan själ, och så har eventuella dyra byggfel inte hunnit upptäckas än. Det är saker jag ska ta reda på i helgen.

 

♥ Fuskpäls, Zara
♥ Skjorta, Babour
♥ Kostymbyxor, Zara FINNS HÄR
♥ Boots, Vagabond FINNS LIKNANDE HÄR
♥ Guldig väska, Michael Michael Kors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.