Göra egna chokladpraliner

göra egna chokladpraliner

Något jag alltid velat testa är att göra egna chokladpraliner. Jag gillar idén med att tänka ut spännande och goda smakkombinationer, och låta det bli välsmakande praliner att bjuda på. Jag kombinerar gärna krispigt och krämigt med kontraster i smakerna. Skulle verkligen vara kul att göra det inför december månad.

Men först måste jag kolla upp vilka typer av chokladformar det finns och vilka knep jag kan ta till för att få snygga praliner. Någon som har testat och vill dela med sig av sina erfarenheter? Jag tänker att det är snabbare och smidigare än att göra tårtor. Lättare att överblicka smaker och slutresultat. Eller?

Bilden ovan kommer från Cervera som skriver mer om choklad här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.