Smidig flytt med Kvalitetsflytt

Detta inlägg är i samarbete med Kvalitetsflytt.

Kvalitetsflytt

Det var över 15 år sedan vi flyttade till vårt nuvarande hus, men jag kan fortfarande minnas det jobbiga med att packa ner allt i kartonger och därefter frakta det vidare till den nya bostaden i flera, flera omgångar. Sambon hade dessutom lyckats skada knäet under en bandymatch så jag och våra kompisar fick kämpa på med flytten. Dessutom kom vi på under flytten att det fanns mer på vinden än vad vi först trodde. 😉 Då beslutade jag mig för att nästa gång vi flyttar ska det ske på en mycket smidigare sätt – vi ska definitivt anlita flytthjälp.

Det är så mycket annat ändå som måste fixas vid en flytt. Och istället för att tvinga nära och bekanta att bära, kan man göra roligare saker tillsammans. Kanske få hjälp med inredning och annat som är verkligt kul. 🙂

Kvalitetsflytt är en flyttfirma som erbjuder just flytthjälp, men också städning och magasinering. Det är ju smidigt att kunna magasinera om du ska flytta till ett tillfälligt boende, eller om du kanske ska resa utomlands och stanna där en längre tid.

Kvalitetsflytt erbjuder sina tjänster i Skåne (tack för det!), Göteborg, Borås och Halland. På hemsidan kan du begära en offert på vad just din flytt kommer att kosta, och få svar på bara 30 minuter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.