ANNONS:

12 habegär som inte är att leka med

ha-begär

Har du begär efter något? Jag har 12 prylar inom mode och inredning jag verkligen gillar. När jag satte ihop detta kollage insåg jag att allt faktiskt hänger ihop; mycket beige och off-white med lekfulla detaljer samt guldig metall. Jag har helt struntat i priset utan bara gått efter mitt habegär. 😉

 1. Fuskpäls, Schrimps
 2. Ljusstake Vänskapsknuten, Svenskt Tenn
 3. Matta, Svenskt Tenn
 4. Flowerpot bordslampa, Verner Panton
 5. Tallrik Myrten, Svenskt Tenn
 6. Ballerina inneskor med fuskpäls, Flattered
 7. Toffla Jenny, Shepherd
 8. Stor gryta, Morberg
 9. Knot kudde, Design Stockholm House
 10. Halsband, Caroline Svedbom
 11. Armband, Caroline Svedbom
 12. Beige mockaboots, Isabel Marant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.