ANNONS:

Recension av gul sidenblus

 

Nu ska jag berätta mer om den gula sidenblusen från H&M jag beställde HÄR. Den är av ren siden och priset ligger på 799 kr. Den ingår alltså i H&M premiumkollektion. Den finns i tre olika färger, förutom denna gyllengula även i svart och mörkgrönt.

 

gul sidenblus

Jag tog några snabba bilder när jag testade den. Jag valde stl M och jag upplever att den är normal till rymlig i storleken, dock inte så rymlig att jag överväger att gå ner en storlek.

Trots att den är ganska lång är den lätt att stoppa ner i underdelen, och kvaliteten är mycket bra. Ingen matt sidenblus här inte, utan glansig och fin. Den känns dessutom behaglig att bära. Ett stort plus för att kragen känns stabil och kommer att hålla formen. Det innebär också att ärmarna kan vikas upp utan att trilla ner igen.

Modellen på blusen är okonstlad och detta är en sidenblus för dig som gillar enkla modeller.

Frågor? 🙂

2 Comments

  1. Dajana
    3 October 2018 / 09:40

    Det står recension av blus från H&M betyder det att det är ett samarbete att du fick blusen för att recensera den? Det står högt upp i din blogg att din blogg är i samarbete med nedan länkade varumärken.

    • 3 October 2018 / 09:52

      Bra fråga! Jag har skrivit högst upp så för att jag använder affiliatelänkar. När jag får särskilda beställda inlägg märker jag ut dessa inlägg som en extra, dubbel markering. Blusen har jag alltså varken fått eller fått i uppdrag att skriva om, men jag använder affiliatelänkar i inlägget. Hoppas det var ett tydligt svar, annars får du fråga igen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.