ANNONS:

Förnya hemmet med ramar och posters

Detta inlägg är i samarbete med BGA Fotobutik.

Nu på hösten är det förmodligen fler än jag som vill förnya hemmet och få in höstmyset. Att byta kuddfodral och slänga över en ny pläd eller en fäll samt ta fram doftljus, är knep som många känner till och använder sig av. Det gör jag också.

Ett annat sätt att få en ny känsla i rummet är att byta ram på dina tavlor och posters. Kanske vill du att alla ramar i ett rum ska få ett mer enhetligt intryck, eller så har du tröttnat på det guldiga och vill köra på grafiskt svarta ramar med ordentlig markering. Oavsett anledning kan knepet med att byta ramar vara en mycket god idé.

BGA Fotobutik erbjuder förutom färdiga ramar också måttbeställning av ramar. Du kan lätt specialbeställa ram i webbutiken och ser tydligt vad slutpriset blir. Vidare kan du välja mellan olika typer av ramar; aluminium, komposit, trä och tyg. Du kan dessutom välja mellan en mängd olika färger och olika typer av glas. Det blir en ytterst personlig ram helt anpassad efter tavlan eller postern.

Givetvis finns det också hundratals olika posters för dig som vill komplettera med något nytt. Ovan ser du mitt stjärntecken skytten, eller sagittarius som det också benämns som.

 

En annan kul poster är denna patentteckning av Star Wars-robotar. En fin present till Star Wars-nörden och fungerar bra till vuxna också. Dessa posters med patentteckningar finns i flera olika utföranden som till exempel tennisracket, öltunna, fiol, skrivmaskin och glödlampa för att nämna några.

 

Jag är också förtjust i den här typen av tavlor som kan hängas i tvättstugan. Kan ju vara bra med en ordentlig arbetsbeskrivning för den som ska tvätta. 😉 Det här med att dammsuga medan man väntar på tvätten är inget jag brukar göra…

 

Eller så kanske du tycker det räcker med tvättsymbolerna, så att ingen tar illa upp i tvättstugan.

 

Slutligen vill jag tipsa om att BGA Fotobutik också erbjuder personligt anpassade posters lämpliga som doppresent, bröllopspresent och liknande.

Behöver du eller någon du känner ny ram eller poster?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.