ANNONS:

När man inte kan bestämma om man ska servera tacos eller tapas

Eftersom jag inte har varit den piggaste personen den senaste veckan, var jag inte jättesugen på att göra långkok vid spisen under gårdagen. Lösningen blev en mix av tacos (som barnen önskade) och tapas. Efteråt kan jag konstatera att det blev en jättebra lösning eftersom hela familjen kunde hjälpa till att duka fram. Dessutom fanns två vegetarianer på plats och alla kunde plocka vad de gillade. Barnen fick tacokryddat köttfärs, vegetarianerna tacokryddad halloumi och vi köttätare oxfilé.

Mina favoriter på tallriken var gott bröd, oxfilé, bea, nachos, guacamole, röd pesto, kronärtskockskräm (mums), oliver och mozzarellasallad.

Detta ska jag helt klart göra om! Bonusen är att det blir goda rester idag. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.