Blommor och bihålor

God morgon! Det är fredag och jag funderar på att köpa blommor och sätta i min Dagg-vas. Vilka blommor är aktuella den här årstiden?

Jag trodde att hostan skulle bli värst, men mina bihålor är min svaghet. Brukar alltid klara av det utan någon behandling, men denna gång får jag nog köpa nässpray med kortison. Behöver verkligen något avsvällande. Tack och lov att det numera går att boka läkarbesök online. Kan tycka att digitaliseringen av samhället är en seg och långdragen historia så jag uppskattar sådana här finesser litet extra. 🙂

2 Comments

  1. Minna
    29 September 2018 / 17:21

    Jag älskar Monstera, brukar köpa en stjälk, ibland tre! Står ett par veckor🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.