Matprat och förkylningen som flög på mig

I förra veckan tyckte jag att jag kände mig konstig i luftrören och var lite seg. Tränade inte förrän på torsdagen, men under träningen var jag väl inte direkt jättepigg. I helgen flög förkylningen på mig. Den där sorten som går lååångt ner i luftrören. Känner mig bättre idag och kan gå på föreläsningen ikväll, men det värsta nu är att hostan säkert kommer att sitta i flera veckor. Hoppas inte barnen blir smittade!

Eftersom ingen orkade veckohandla beställde jag hem mat från Mat.se. Så smidigt!

 

mat se

Hade jag fått bestämma hade jag beställt typ all mat online. Snart har jag en bra lista sparad inför nästa gång. Glömde några saker som ska komma idag.

På tal om mat! Jag är spänd på den nya matboxen Simple Feast med färdig vegetarisk mat som levereras varje vecka. I den finns tre rätter som tar max 10 minuter att värma. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet så jag kan bli en av de första i Sverige att testa boxen.

Idag ska jag hämta ut paket från Gina Tricot. Beställde hem två par byxor när de körde byxkampanjen i förra veckan. Men jag ska också se till att ta en supernap på lunchen. Ska jag hitta något positivt i att bli förkyld, är det att man varvar ner. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.