En kraftig luftvägsinfektion

Fy, idag har jag varit sämre än vad jag förväntade mig i morse. Har sovit i omgångar, levt på Ipren, jobbat framför datorn och kurerat mig med Råå Ingefära Shot. Missade tyvärr föreläsningen ikväll vilket är sååå synd, men det gick bara inte att ta sig dit utan att riskera bronkit (känns det som). Ämnet för kvällen var varumärken med Mats Urde, och jag hade verkligen sett fram emot föreläsningen. Såg att han finns på Youtube, så jag får väl nöja mig med det i kombination med “slides” som redan finns uppladdade.

Jag hade tänkt testa lite kläder idag och visa upp, men orkade inte hämta ut dem. Satsar på en god natts sömn och en piggare och mer produktiv dag imorgon. 🙂

Hur är det med dig? Har du också fastnat i någon höstförkylning?

2 Comments

  1. nettan
    25 September 2018 / 08:56

    Krya på dig! Denna höstförkylning som drar omkring nu är så jobbig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.