ANNONS:

Recension av ulltröjan från Polo Ralph Lauren med vida ärmar

Den här tröjan kom idag! Den finns att klicka hem HÄR hos Johnells och kostar 1599 kr. Därför ser jag det som en “investeringströja”. Med det menar jag att det måste vara en hållbar tröja som funkar till mycket och går att ta fram varje år till glädjeskutt.

Tänkte att det var läge att testa den då jag inte kan få bort den från mina tankar. 😉

 

Materialet består av 90% ull och 10% kashmir. Jag trodde att den skulle ha en tung och kraftig känsla men den känns väldigt lätt och fin. Färgen är mjukt off-white.

 

Det var en faslig tur att jag valde att gå ner en storlek, till stl S, då den är oversize. Det var en chansning som fungerade. 🙂 Den ser fortfarande oversize ut.

Modellen passar egentligen dig bättre som är mindre upptill än nertill, men vi som har kroppsformen som ett V får se till att inte har stort nertill också. Det går dessutom att balansera genom att ha lite knubbigare skor, vilket man ofta har på vintern.

 

Tröjan är verkligen jättemysig.

 

Det är en perfekt vintertröja som känns trevlig att ha på sig. Det som får mig att fundera är priset. Å andra sidan är det bättre med en rejäl tröja en tre halvdana…

Här finns den att klicka hem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.