ANNONS:

Gårdagens outfit: Skönaste kläderna att plugga i

God morgon! Fick sovmorgon till nio och frukost på sängen med kaffe, Berocca, bröd från Vismarslöv och parmaskinka. Perfekt inledning av dagen och helgen! 🙂

Förra helgen hade jag två maffiga artiklar inom marknadsföring som skulle läsas igenom, den här helgen är det redan klart. Så nu hinner jag analysera det jag läst på ett helt annat sätt. Läste igenom sista artikeln igår och har kommit fram till att jag pluggar bäst i sköna leggings, t-shirt och knut mitt på huvudet.

Mina leggings kommer från Ragdoll LA, ett designermärke som enbart har vansinnigt, supersköna plagg. Perfekt att mysa i hemma men fungerar att visa sig ute med. Skulle kunna tänka mig att träna i dem också. Den gula t-shirten kommer från Hunkydory. Sedan slängde jag bara över en kappa från Zara och ett par boots från Isabel Marant innan barnen skulle hämtas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.