ANNONS:

Under tio grader

I morse var det under tiogradersstrecket. Man ska vara försiktig med vad man önskar sig. 😉 Men samtidigt var det kul igår att kunna ha min nya, bruna jacka från Barbour. Jag hade på mig:

♥ T-shirt, H&M Studio FINNS HÄR
♥ Kjol, Zara
♥ Strumpbyxor Cotton Touch, Falke FINNS HÄR
♥ Boots, Vagabond FINNS LIKNANDE HÄR

Idag är jag sugen på att träna, läsa veckans sista artikel till kursen EFL Marketing och hämta ut några kuliga paket paket. Borde rensa garderoben också, men vågar inte börja förrän jag vet att jag har åtminstone ett par timmar på mig. Det blir så rörigt och det är inte kul att avsluta mitt i röran. Jag har en ganska klar bild över hur jag vill se ut i höst och vilka nyckelplagg som ska få ta utrymme  i garderoben.

Spana gärna in min höstguide här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.