ANNONS:

Detta ska jag blogga om idag och gårdagens incident

God morgon! Jag tycker det känns som fredag idag, men det är bara onsdag. Det har blivit höst och jag riktigt njuter av vädret och arbetsron som kommer med det. Tills första höstförkylningen slår till. 😉 Hoppas nästa sommar blir svalare och mer behaglig.

Igår skedde en incident jag inte råkat ut för tidigare. Jag skulle på dansen med dottern och lade vattenflaskan i min guldiga väska. När vi kommer dit och jag böjer mig ner för att ta av mina skor, rinner en enorm flod av vatten ut över golvet och svämmar över där allas skor står. Allt vatten från flaskan hade läckt ut i väskan och det var verkligen dyngsurt. Dansskorna gick inte att använda. Dessvärre hittade jag inte tillräckligt med papper heller för att kunna torka upp allt, så det fick avdunsta till viss del under danslektionen. Så jobbigt. Hoppas inte väskan får fuktskador. Jag tycker den känns bra men ska föna den idag för att vara på den säkra sidan.

Igår hämtade jag ut kjolen från Dagmar som jag bloggade om här, så det blir en recension och visning av den idag. Jag hämtade också ut tröjorna i merinoullsmix från Club XPRS. Idag väntar jag fler paket som jag tänker recensera denna vecka, bland annat bootsen med spetsig tå och löst skaft från Vagabond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.