Pluggis

God morgon! Jag blir alltid lite extra seg tisdag morgon efter måndagens föreläsningar och workshops, men nu vet jag om det och undviker att planera in viktiga saker under förmiddagen. Idag ska jag renskriva anteckningar och läsa igenom minst 75% av artiklarna. Det är nämligen förberedelser inför varje måndag och snart sätter projektet med marknadsplanen igång, så det gäller att ligga i fas. Ska bli väldigt kul att sätta tänderna i ett företag och göra en marknadsplan, ett arbete som sker i grupp. B2C och digitalisering ligger mig extra varmt om hjärtat så jag ska försöka få ett sådant projekt.

Idag hoppas jag att kjolen från Dagmar dyker upp så jag kan testa och recensera den här i bloggen. Jag tror säkert den är fin, men det ska bli intressant att se hur storleken är och vad jag tycker om den senapsgula färgen. Blir den snygg till beige och brunt? Eller vill jag hellre ha den i “salt och peppar”? Den spännande fortsättningen kommer sen… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.