ANNONS:

Veckoplanering

Denna veckan blir den tredje intensiva veckan. De två senaste veckorna har liksom veckorna tagit över mig, men med förberedelser i helgen hoppas jag att jag ska ta över denna veckan. 😉 Jag har tänkt spara mycket tid genom bland annat matförberedelser; quinoa finns kokt i kylen, det finns laxrester från igår, kokt potatis som kan stekas och så vidare.

När det gäller bloggen tänker jag denna veckan fortsätta att tipsa om höstmodet, testa och recensera olika plagg, rensa garderoben och visa hur jag tänker kring det. Jag är öppen för förslag, så tipsa mig om det är något särskilt höstmode du vill att jag ska blogga om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.