ANNONS:

Dagens outfit och valdag

♥ T-shirt Game over, Munthe FINNS HÄR
♥ Vida byxor, Gina Tricot FINNS HÄR
♥ Ballerinas, Twisted Butterflyes FINNS HÄR PÅ REA!
♥ Väska, Marc by Marc Jacobs

Jag har varit så dålig på att ta dagens outfit-bilder de senaste veckorna. Måste skärpa till mig igen. 🙂

Vi brukar alltid rösta på eftermiddagen, men denna gång blev det på förmiddagen. Skönt att ha det gjort och kunna bocka av! Valde att rösta på ett nytt, lokalt parti i kommunfullmäktige och på samma parti i landsting och riksdag som jag röstat på sedan jag fick rösträtt. Jag personröstade och är jättenöjd med mitt genomtänkta val. Nu har jag gjort mitt och det är “game over”. 😉

Resten av dagen ska läggas på bloggning, träning, tvättning och inte minst pluggning. Imorgon är det dags för tredje träffen i kursen EFL Marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.