Nytt till håret

Igår hämtade jag två nya paket med produkter till håret.

I det första låg en rosett i skinn från Corinne som jag köpte HÄR hos Wakakuu när det var kampanj förra helgen. Valde en beige rosett för att matcha håret, tänkte jag då.

 

Men jag undrar om färgen matchar mitt hår så bra. Ska ljusfärga utväxten idag och testa.

 

Jag hämtade också ut ett nytt paket från Lyko. Tanken var att köpa silverblonderingen så jag har i lager när det är dags att göra slingor, men Lyko är väldigt bra på merförsäljning i kassan. 😉 Jag lockades av bra priser och klickade hem två hårborstar, hårband i blont och bästa silverinpackningen från Redken (20% rabatt just nu).

Ska bli skönt att höstfixa håret idag. Känns som om jag skulle behöva klippa det igen också, trots att det bara var lite mer än än månad sist jag var hos frisören. Får vänta ett par veckor i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.