ANNONS:

Smakligt

I förrgår hämtade jag ut senaste Smakbox. Igår öppnade jag boxen och hittade massor med mat och dryck. Temat är Smakresa så middagen ikväll får bli en smakresa. 😉 Vi har kyckling i kylen, och denna funderar jag på att panera med Panko och servera med nudlar och någon sås.

På lunchen ska jag klämma en Coca-Cola Zero och på eftermiddagen blir det Gevalia Skånerost. Kanske Kanel fikakex också. Det är just detta jag tycker är finessen med prenumerationsboxar – att man får testa nytt som man inte skulle testa annars och hittar nya favoriter.

På tal om något annat, vad vill ni att jag ska blogga om idag? Känns vinterjackor och -skor för tidigt? Ska jag blogga om sommarplagg? Var befinner ni er mentalt? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.