ANNONS:

Lyckade och mindre lyckade matprojekt i helgen

Till lunch igår gjorde jag mig till för familjen och fixade köttbullar, kokt potatis, brunsås med grädde, kokt blomkål, gelé och pressgurka. Så himmelskt gott! Gjorde köttbullarna på 600 g nötfärs, men börjar inse att under 1 kg är inte lönt. 😉

 

Senare på kvällen testade jag att göra rödbetscarpaccio till mig och sambon. Vi gillar rödbetor och vi gillar getost, men detta blev icke bra. Rödbetor och getost är en förfärlig kombination. Sak samma med lax som toppats med getost. Lika förfärligt det. Lite kul att man kan tycka så olika – hur kan så många gilla dessa kombinationer? Jag tycker det blir hiskeliga smakkrockar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.