Varför har du slutat blogga om Boozt?

Jag fick denna läsarfråga igår:

Hej!

Har du slutat med att visa kläder och tips från Boozt helt?

Just nu har jag slutat blogga om Boozt då de hastigt och lustigt stängde ner/pausade allt sitt samarbete med bloggare. Bloggare och andra som verkligen skapar content (=innehåll för läsare) brukar alltid premieras i dessa typer av samarbeten, men av någon okänd anledning valde Boozt att stänga ner dessa samarbeten och istället satsa på enbart prisjämförelsesajter.

Jag hoppas Boozt tar sitt förnuft tillfånga igen, och att denna ändrade strategi inte beror på problem i företaget. Jag vill jättegärna samarbeta med Boozt igen – tycker det har varit ett bra samarbete i många år och jag vet att jag lotsat dit såväl gamla som nya kunder.

Skulle det inte bli så har jag börjat arbeta fram en lösning, som innebär att shoppingtipsen från Boozt blir någon form av premiuminnehåll här i bloggen.

Saknar du också shoppingtipsen från Boozt?

2 Comments

 1. Ylva
  31 August 2018 / 22:58

  Vad tråkigt, jag hittade till Boozt tack vare din blogg och har handlat en hel del där efter det. Känns som man får mindre lust att handla där nu efter detta besked. Hoppas de ändrar sig.
  Från din blogg har jag fått många bra tips på olika företag som lett till köp jag antagligen aldrig gjort annars. Vill verkligen stötta dig.

  • 8 September 2018 / 10:45

   Det är klart du ska shoppa på Boozt när du hittar något fint där! Men jag får samtidigt tacka för stödet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.