Förra veckans outfits och veckans spännande kursstarter

Jag tror jag lovade minst tre outfits, men kan bara leverera två. Känns ju inte helt bra! 😉 Jag får helt enkelt ta nya tag den här veckan.

Och vad bjuder den här veckan på då? Jo, bland annat föräldramöte, uppstart av danskurs på Kulturskolan för ett av barnen och uppstart av fördjupningskursen Marketing hos EFL – Executive Foundation Lund. Har länge spanat in kursen som beskrivs så här av EFL:

EFL Marketing är en rejäl utbildning för dig som vill utvecklas inom alla delar av marknadsföringsprocessen. Du ges nya verktyg, perspektiv och infallsvinklar för att kunna jobba både strategiskt och operativt.

En utmärkt utbildning i gränslandet mellan akademi och näringsliv, som gör dig väl rustad för kommande marknadsföringsutmaningar.

Den går på kvällstid så att man kan jobba samtidigt. Kan berätta mer sen om någon är intresserad. Jag är så taggad! Tror det blir perfekt komplement till min långa erfarenhet av digital marknadsföring/e-handel/blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.