ANNONS:

Vem kan sova hungrig?

God morgon! Hoppas du sov gott i natt!

Igår när jag gick och la mig, upptäckte jag att jag hade ett sug i magen. Jag var helt enkelt hungrig. Gick såklart upp och åt lite mandlar, parmesanost och parmaskinka. Sen gick det att sova på direkten.

Det får mig att fundera över de tips som ges när man ska sova. Det brukar vara att det ska vara svalt i sovrummet och liknande tips, men också att det ska gå ett par timmar mellan sista måltiden och läggdags. Då hade jag hunnit bli hungrig igen, och det finns ju inget värre än att lägga sig hungrig. Fick göra det på ett lyxigt slott, märkligt nog. Vi hade cyklat hela dagen och när vi kom till slottet hade matsalen hade stängt. Men det är en annan historia. 😉

Jag sover hellre proppmätt än utsvulten. Hur fungerar du? Är det någon som gillar att vara småhungrig vid läggdags?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.