ANNONS:

Gårdagens outfit och listor

Eftersom jag utlovade fler outfits den här veckan tog jag en snabbt i spegeln igår. Som på den gamla goda bloggtiden. 😉 Trots hellånga byxor från Zara lyckades jag få till en sval och luftig outfit med spetsblus från MQ och skor med öppen häl från Dune London. Och så den krokopräglade väska från Michael Michael Kors som jag bara blir mer och mer förtjust i.

Benträning står på dagens träningslista och så har jag tre andra listor att bocka av. Brukar förbereda mina älskade listor på kvällen så jag snabbt och effektivt kan komma igång på morgonen. Listor är helt klart världens bästa grej. Blev förvånad när jag upptäckte att det inte är alla som skriver listor. 😉 Hur brukar du göra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.