ANNONS:

Rabattkoder

Detta inlägg är i samarbete med Rabatterat.se.

Jag använder rabattkoder

Rabattkoder är något jag älskar att använda och dagligen jobbar med att hitta och tipsa om här i bloggen. Kan man fynda med rabattkod så är det klart att man vill det. Jag skulle uppskatta att jag i minst hälften av mina shoppingtillfällen använder en rabatt- eller kampanjkod. Hur ofta brukar du använda rabattkod när du shoppar?

Olika typer av rabattkoder

Det är lätt att tänka sig att en rabattkod innebär att en viss rabattsats ska dras av på varan, men det finns många olika typer av rabattkoder. En del medför fri frakt, andra att du får shoppa 3 varor men bara behöver betala för 2. Det finns också rabattkoder som innebär att du i och med köpet får med en bonusvara eller drar av en fast summa liknande ett presentkort.

Sajt med rabattkoder

Rabatterat.se är en sajt som samlar alla bra rabattkoder så att du ska slippa leta efter dem. På så sätt slipper du ödsla tid på rabattkoder som krånglar eller har slutat fungera. Du kan hitta rabattkoder inför nya höstgarderoben, till barnens regnkläder, ny inredning till hemmet inför hösten och mycket mer.

Så hittar du rätt rabattkod

En stor fördel med Rabatterat.se är att du enkelt kan söka på butik för att hitta rätt rabattkod. Låt mig ta ett exempel! Om du vill shoppa herrkläder till äldre son, sambo, man eller pappa så kan butiken Stayhard var ett lämpligt alternativ. Du söker på “stayhard” och upp kommer all info om just Stayhard och vilka rabattkoder och kampanjer som är aktuella. Just nu kan du till exempel få 15% rabatt på ett helt köp! Mycket smidigt och enkelt! På sidan finns också snittbetyg på butiken från besökarna, vilket kan bli extra värdefullt om det är en butik du inte shoppat i innan. Vad tycker egentligen andra om butiken?

Nyhetsbrev med nya rabattkoder

Glöm inte att registrera dig till nyhetsbrevet så får du tips om nya rabattkoder. Då missar du inget nytt, bra erbjudande! En del rabattkoder gäller nämligen under endast en kort tid, kanske bara under en dag.

Lycka till med rabattkoderna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.