Billions – min nya favoritserie

God morgon! Det är fredag och kanske dags för ny TV-serie ikväll? Då är Billions mitt tips!

Jag började se TV-serien Billions på HBO för ett tag sedan, för att ha något att se innan den perfekta TV-serien skulle dyka upp. Det visade sig att Billions var riktigt bra. Jag älskar nu serien och de olika smarta och roliga karaktärerna. Och dessutom är tjejerna inga våp utan nyansrika och vassa precis som i verkligheten. 😉

Serien är som en modern Dallas och handlar om pengar och makt. Helt klart värd att spana in. Mitt tips till dig som är på jakt efter en ny TV-serie.

Fler som gillar Billions?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.