ANNONS:

Fynda billiga möbler online

Detta inlägg är i samarbete med Klubbkompis quality outlet.
billiga möbler online

Jag älskar att fynda online som ni säkert märkt för länge sedan. 😉 I vintras köpte jag till exempel utemöbler inför sommaren. Klubbkompis quality outlet ger dig möjlighet att fynda billiga möbler online och erbjuder möbler för både inom- och utomhusbruk. Idén bygger på att erbjuda ett brett sortiment av billiga möbler. Som en bonus är leveransen snabb, något som jag märkt att många andra inredningsbutiker inte kan lova. Ibland har jag fått vänta i flera veckor på en viktig leverans.

Just nu har Klubbkompis total utförsäljning av utemöbler så det kommer jag att fokusera på i detta inlägg. Perfekt att fynda utemöbler att kunna använda nu direkt i augusti och september, och ha färdigt inför sommaren 2019.

Förslag på utemöbler att fynda:

Hammock
Hur mysigt var det inte med hammock när man var liten? Jag känner att jag vill ha en igen. Den på bilden är i vitmålat trä (kärnfuru) och smälter lätt in i trädgården. Snyggt med blå dynor till allt det gröna i trädgården. Både tak och dynor ingår och du får allt med 27% rabatt.

Utomhuskök
En annan grej jag skulle vilja ha är utomhuskök. Det är absolut något jag kommer att satsa på till nästa hus. Eftersom jag gillar att laga mat och grilla hade en bänk med vask varit helt ljuvligt. Tänk att slippa springa mellan kök och uteplats. Livet blir helt enkelt smidigare med utomhuskök. 😉 Just nu får du 27% rabatt och det finns tre färger och olika modeller att välja mellan.

Vitt trädgårdsmöblemang i trä
Vita, enkla trädgårdsmöbler i trä är något jag jag alltid har gillat. Ett aber är att jag är extremt ljuskänslig och vitt kan som bekant reflektera ljuset en hel del. Det är dock lätt att råda bot på med bra solglasögon och en fin duk på bordet. Just nu får du hela detta möblemang för under 2000 kr! Extra bonus för att det är smidigt att fälla ihop och vinterförvara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.