ANNONS:

Bärigt och vinrött

Härligt att björnbären börjar mogna i trädgården. Undrar om de inte är extra söta i år. Visst matchar de fuskpälsen nedan? 🙂

Tomaterna börjar också bli klara. Ja, till och med vindruvorna! Kul när det går att skörda.

Dagen har gått åt till att förbereda inför jobb- och skolstart. En skolväska med ruttet äpple har fått en dusch i badrummet, en surfplatta är inlämnad för att få ett nytt, helt glas och tider på fritids är inlagda i skolsystemet. Jag har också letat upp laddningssladd till dator och annat ovettigt. 😉 Men jag har också hunnit med en kvällsfika hos mina föräldrar med pappas goda, nybakade kanelsnäckor.

Imorgon blir det utvecklingssamtal för äldsta sonen som börjar åttan och så ska jag fortsätta att febrilt blogga om höstmodet. Något speciellt jag ska leta upp? Leopardmönstrat, boots eller kanske höstjackor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.