ANNONS:

Hårförlängning med löshår

Detta inlägg är i samarbete med Pozehair.se.


Foto: Mitt hår just nu.

Just nu trivs jag väldigt bra med både färg och längd på håret. Tycker det är i en lagom längd med tanke på mitt hår inte är speciellt tjockt eller fylligt. Hade väldigt långt hår i tonåren, men det är något tunnare nu, och ljusfärgning och slingning gör det självklart inte bättre.

Jag har aldrig testat hårförlängning med löshår, och känner nog att fast löshår inte hade passat min livsstil, men jag vill gärna testa med clips som jag kan sätta i och ta ur på några minuter. Att använda vid speciella tillfällen.

 

Foto: Bild före och efter med kreatinfästen.

Pozehair.se säljer olika typer av löshår och har åtta olika alternativ att välja mellan när det gäller fäste; allt från clips till keratin. Själv har jag spanat in Clip & Go som innebär att jag sätter i slingor på ett par minuter. Det är ungefär den tiden det tar att locka håret.

Eftersom färgen på löshåret är otroligt viktigt erbjuder Pozehair.se hjälp med färgen i tre steg:

  1. Du kan skicka en bild på ditt hår via mail för att få förslag från frisörer vilka färger som kan vara aktuella att testa.
  2. Det går att låna hem en hårslinga.
  3. Du kan beställa löshår med flera färger och inom 30 dagar returnera de som du inte vill ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.