Fantastiskt att vara hemma!

Borta bra men hemma bäst, är en ramsa som jag verkligen kan stämma in i. Supertrevligt med lyxigt boende i en strandvilla 100 m från stranden i Mellbystrand med mysiga dagsutflykter till bland annat Halmstad och Båstad. Perfekt sista vecka med familjen innan jobbveckan sätter igång. 🙂

Men det är också jätteskönt att vara hemma och kunna använda min snabba dator. Har längtat så efter att kunna blogga på som vanligt. Och när jag kom hem idag hittade jag en skönhetsbox från Lookfantastic. Den ska recenseras och sedan läggas in i Hittabox Magazine.

Jag har behandlat min sommarfinniga hud med det tunga artilleriet här hemma. Imorgon beräknar jag att den ska vara i balans igen. Hoppas på en skön söndag med mix av tvätt, lätt städning, träning, bloggning och liknande. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.